Wednesday, April 30, 2014

Metro Aimante Magnetische therapie om te helpen tegen de


 Metro Aimante Magnetic Health Armband Technology


Een magneet is een object dat een magnetisch veld heeft . Het trekt ijzerhoudende voorwerpen zoals stukken ijzer , staal , nikkel en kobalt . In de vroege dagen , de Grieken opgemerkt dat de natuurlijk voorkomende ' magneet ' aangetrokken stukken ijzer . Vanaf die dag begon vanaf de reis naar de ontdekking van magneten .
Deze dagen magneten zijn kunstmatig gemaakt in verschillende vormen en maten, afhankelijk van hun gebruik . Een van de meest voorkomende magneten - de staafmagneet - is een lange , rechthoekige balk van gelijke dwarsdoorsnede die stukken van ijzerhoudende voorwerpen aantrekt . Het magnetisch kompas naald wordt ook vaak gebruikt . De kompasnaald is een kleine magneet die gratis is voor horizontaal bewegen op een draaipunt . Een uiteinde van de kompasnaald in het noorden richting en het andere uiteinde in het Zuiden richting .
Het einde van een vrij draaibare magneet zal wijzen altijd in de richting Noord-Zuid .
Het einde dat de punten in het Noorden wordt genoemd de noordpool van de magneet en het einde dat wijst Zuid heet de zuidpool van de magneet . Het is bewezen door experimenten die graag magnetische polen stoten elkaar af terwijl ongelijke polen elkaar aantrekken .
Magnetic Fields
Wat is een magnetisch veld ? De ruimte rondom een magneet , waarin magnetische kracht wordt uitgeoefend , wordt een magnetisch veld . Als een staafmagneet wordt geplaatst in een dergelijk veld , zal het magnetische krachten ervaren . Echter , zal het veld blijft bestaan, zelfs als de magneet wordt verwijderd . De richting van het magnetische veld op een punt is de richting van de resulterende kracht die op een hypothetische Noordpool geplaatst op dat punt .
Hoe wordt een magnetisch veld gecreëerd ?
Wanneer stroom in een draad , wordt een magnetisch veld rond de draad . Hieruit werd geconcludeerd dat magnetische velden geproduceerd door de beweging van elektrische ladingen . Een magnetisch veld van een staafmagneet omvat dus de beweging van negatief geladen elektronen in de magneet .
Magnetische krachtlijnen
Net als een elektrisch veld wordt beschreven door het tekenen van de elektrische krachtlijnen , op dezelfde wijze , wordt een magnetisch veld beschreven door het tekenen van de magnetische krachtlijnen . Wanneer een klein magnetische noordpool wordt in het magnetisch veld door een magneet , zal een kracht ervaren . En als de Noordpool is gratis , het zal bewegen onder invloed van het magnetisch veld . Het pad opgespoord door een magnetische Noordpool vrij bewegen onder invloed van een magnetisch veld wordt een magnetische krachtlijn . Met andere woorden , de magnetische krachtlijnen zijn de lijnen getrokken in een magnetisch veld waarlangs een magnetische noordpool zou bewegen .
De richting van een magnetische lijn van kracht op elk punt geeft de richting van de magnetische kracht op een noordpool geplaatst op dat punt . Aangezien de richting van de magnetische krachtlijn is de richting van de kracht op een noordpool , zodat de magnetische veldlijnen beginnen altijd op de N - pool van een magneet en eindigt op de S - pool van de magneet . Een klein magnetisch kompas wanneer bewogen langs een lijn van kracht stelt zich altijd langs de lijn raakt aan het. Dus , een lijn van de zuidpool van het kompas de noordpool geeft de richting van het magnetisch veld .
Eigenschappen van de magnetische krachtlijnen
1 . De magnetische krachtlijnen afkomstig van de noordpool van een magneet en eindigen op zijn Zuidpool .
2 . De magnetische krachtlijnen dichter bij elkaar bij de polen van een magneet , maar ze ver uit elkaar op andere plaatsen .
3 . De magnetische krachtlijnen niet snijden ( of kruis) elkaar .
4 . Wanneer een magnetisch kompas wordt geplaatst op verschillende punten op een magnetische lijn van kracht , het sluit zich langs de raaklijn aan de lijn van kracht op dat punt .
Dit zijn slechts enkele van de basisbegrippen van magnetisme . Men kan onmogelijk begrijpen de diepte en waarderen de veelzijdigheid van magneten zonder meer lezen over het gebruik van magneten , de aarde als een enorme magneet en elektromagnetisme oa .
Het concept achter magnetische gezondheidsproducten een gezondheid te herstellen in het magnetische veld om de afzonderlijke
Metro aimante magnetische Health -producten zijn uitgerust met zowel een positieve als negatieve pool die werkt aan de onevenwichtigheden die door de emissie van deze bronnen tegen te gaan , en daarmee de schadelijke effecten van het moderne leven te verminderen


   BEAUTY AND HIGH POWER


 Magneten zijn EEN NATUURLIJKE WIJZE VAN PIJN die is gebruikt voor duizenden jaren
wereldwijd meer dan
100 miljoen mensen
gebruiken
Magnetische therapie om te helpen tegen de
Effecten van stress , verlichting van rugpijn , hoofdpijn , migraine ,
Milde depressie , slapeloosheid pijn , vermoeidheid , artritis ,
Tenniselleboog , beknelde zenuw ,
Carpaal tunnel , astma , ischias ,
Hoge bloeddruk , slapeloosheid ,
Reuma , spierpijn , hoofdpijn , tendinitis , bursitis , tenniselleboog , been en knie pijn in de voet , fibromyalgie , slechte bloedsomloop en vele andere aandoeningen .
 Magneten worden gebruikt om mensen beter slapen .
Magneten zijn therapeutisch gebruikt voor eeuwen
Metro aimante geavanceerde Japanse technologie
Metro aimante superieure magnetische gezondheid technologie vervaardiging exporteur van een breed spectrum van producten
 Metro Aimante TM hoge kwaliteit magnetische gezondheidsproducten en armbanden worden wereldwijd verkocht in de farmacie en andere uitverkoren termijn . Metro Aimante Magnetische Producten worden niet verkocht als medische hulpmiddelen en mag niet worden gebruikt om medische behandeling te vervangen . Voor een professioneel advies , raadpleeg dan een arts of apotheker .
Praag Tsjechië General Manager : George Hagen

Metro Aimante fabrikant magnetische technologie-export gezondheidsproducten Trade & Information Centre Praag Tsjechië

Export - Europa , Duitsland , Suisse , Frankrijk , België, Nederland , Denemarken , Zweden, Noorwegen , Finland , Italië , Spanje , Griekenland , Roemenië , Tsjechië Slovenië , Rusland , Polen , Hongarije , Bulgarije , Letland , Turkije , Marokko , Zwitserland , Israël , Egypte , Jordanië , India , de VS , Canada , Zuid -
Amerika, Zuid - Afrika , Noord-Afrika , het Midden - Oosten , het Verre Oosten .

Technische en commerciële vragen  
www.metro-aimante.com/export800.htm


Call  +420-776228992

Czech Republic

Copy rights reserved  Metro Aimante 1988-2014

 

No comments:

Post a Comment