Sunday, November 24, 2013

Metro Aimante Magnetisk armband Technology



 Metro Aimante Magnetisk armband Technology


En magnet är ett objekt som har ett magnetfält. Det lockar järnföremål som bitar av järn , stål , nickel och kobolt . Under de första dagarna , grekerna observerade att det naturligt förekommande " magnetit " lockade järn bitar . Från den dagen och framåt började resan i upptäckten av magneter .
Dessa dagar magneter görs artificiellt i olika former och storlekar beroende på deras användning . En av de vanligaste magneter - den stavmagnet - är en lång , rektangulär bar av enhetligt tvärsnitt som lockar bitar av järnföremål . Den magnetiska kompassnål är också vanligt förekommande . Kompassnålen är en liten magnet som är fri att röra sig horisontellt på en pivot . En ände pekar kompassnålen i nordlig riktning och de andra slutpunkter i sydlig riktning .
I slutet av ett fritt svängbar magnet kommer alltid peka i nord-sydlig riktning .
Den ände som pekar i norr kallas nordpolen hos magneten och den ände som pekar South kallas Sydpolen av magneten . Det har bevisats genom experiment som gillar magnetiska poler repellerar varandra medan olika poler attraherar varandra .
Magnetic Fields
Vad är ett magnetfält ? Det utrymme som omger en magnet , i vilken magnetisk kraft utövas , kallas ett magnetfält. Om en stavmagnet placeras i ett sådant fält , kommer det att uppleva magnetiska krafter . Emellertid kommer fältet att fortsätta att existera även om magneten avlägsnas . Riktningen för magnetfältet vid en punkt är riktningen för den resulterande kraften som verkar på en hypotetisk nordpolen placerad vid den punkten.
Hur är ett magnetfält som skapas ?
När ström flyter i en tråd , ett magnetiskt fält som skapas runt tråden . Av detta har antytts att magnetiska fält bildas genom rörelsen av elektriska laddningar . Ett magnetfält av en stavmagnet resulterar således från rörelsen hos negativt laddade elektroner i magneten.
Magnetiska kraftlinjer
På samma sätt som ett elektriskt fält är beskriven genom att rita de elektriska kraftlinjerna , på samma sätt , är ett magnetiskt fält beskrivs genom att rita de magnetiska kraftlinjerna . När en liten norr magnetpol är placerad i det magnetiska fält som skapas av en magnet , kommer det att uppleva en kraft. Och om nordpolen är fri , kommer det att röra sig under inverkan av magnetfältet. Den väg spåras av en North magnetpol fri att röra sig under inverkan av ett magnetiskt fält kallas en magnetisk kraftlinje . Med andra ord , de magnetiska kraftlinjerna är de linjer dragna i ett magnetfält längs vilken en nord magnetpol skulle flytta .
Riktningen för en magnetisk kraftlinje i någon punkt ger riktningen för den magnetiska kraften på en nordpol placerad vid den punkten. Eftersom riktningen för magnetisk kraftlinje är riktningen för kraften på ett nordpolen , så de magnetiska kraftlinjerna börjar alltid på N- polen på en magnet och änden på S- polen av magneten. En liten magnetisk kompass när den flyttas längs en ​​linje i kraft sätter alltid sig längs linjen tangerar den . Så, indikerar en linje dragen från sydpolen av kompassen till dess nordpolen riktningen för det magnetiska fältet.
Egenskaper hos de magnetiska kraftlinjerna
Ett . De magnetiska kraftlinjer kommer från Nordpolen av en magnet och slutar vid dess sydpol .
2 . De magnetiska kraftlinjerna kommer närmare varandra nära polerna hos en magnet men de är allmänt åtskilda på andra platser.
Tre . De magnetiska kraftlinjer inte skär ( eller cross ) varandra .
4 . När en magnetisk kompass placeras på olika punkter på en magnetisk kraftlinje , anpassar den sig längs tangenten till raden av kraft vid den punkten .
Dessa är bara några av de grundläggande begreppen magnetism . Man kan omöjligen förstå djupet och uppskattar mångsidigheten hos magneterna utan att läsa mer om användningen av magneter jorden som en stor magnet och elektromagnetism bl .
Konceptet bakom magnetiska hälsoprodukter är att återställa en hälso balans i magnetfält runt den enskilde
Metro Aimante magnetiska hälsoprodukter är utrustade med både en positiv och negativ pol som arbetar för att motverka den obalans som skapats av utsläpp från dessa källor , och därmed minska de skadliga effekterna av modern livsstil
   SKÖNHET OCH HÖG EFFEKT
 Magneter är en naturlig metod för smärtlindring som har använts i tusentals år
Världen över
100 miljoner människor
Använd
Magnetisk terapi för att hjälpa motverka
Effekter av stress , lindring av ryggsmärtor , huvudvärk , migrän ,
Mild depression , sömnlöshet smärta , trötthet , artrit ,
Tennisarmbåge , klämmas nerv ,
Karpaltunnelsyndrom , astma , ischias,
Högt blodtryck , sömnlöshet ,
Reumatism , muskelvärk , huvudvärk , tendinit , bursit , tennisarmbåge , ben & knä fot smärta , fibromyalgi , dålig cirkulation och många andra förhållanden .
 Magneter används ofta för att hjälpa människor att sova bättre.
Magneter har använts terapeutiskt i århundraden
Metro Aimante avancerad japansk teknik
Metro Aimante överlägsen magnetisk medicinsk teknik tillverkning exportör av ett brett spektrum av produkter
 Metro Aimante TM högkvalitativa magnetiska hälsoprodukter och armband säljs över hela världen i farmaci och andra valt ut låter . Metro Aimante Magnetiska produkter säljs inte som medicintekniska produkter och ska inte användas för att ersätta medicinsk behandling . För en professionell åsikt , kontakta läkare eller apotekspersonal .
Prag Tjeckien General Manager : George Hagen

Metro Aimante tillverkare magnetisk teknik exportkontrollmärke produkter Trade & Information Centre Prag Tjeckien

Export - Europa , Tyskland , Suisse , Frankrike , Belgien , Holland , Danmark Sverige , Norge , Finland , Italien , Spanien , Grekland , Rumänien , Tjeckien Slovenien , Ryssland , Polen , Ungern , Bulgarien , Lettland , Turkiet , Marocko , Schweiz , Israel , Egypten , Jordanien , Indien , USA , Kanada , Syd -
Amerika , Syd - Afrika , Nordafrika , Mellanöstern , Fjärran Östern .

 

























 

No comments:

Post a Comment