Thursday, May 1, 2014

Metro Aimante Tehnologie brățară magnetic


 Metro Aimante Tehnologie brățară magnetic


Un magnet este orice obiect care are un câmp magnetic . Acesta atrage obiecte feroase , cum ar fi bucăți de fier , oțel , nichel și cobalt . În primele zile , grecii au observat ca apar in mod natural " magnetită " a atras piese de fier . Din acea zi, începând cu a început călătoria în descoperirea de magneți .
Magneți aceste zile sunt realizate artificial în diferite forme și mărimi , în funcție de utilizarea lor . Una dintre cele mai comune magneți -magnet bar - este o bară lungă , dreptunghiulară de secțiune transversală , care atrage bucăți de obiecte feroase . Acul busolei magnetice este , de asemenea, utilizate în mod obișnuit . Acul busolei este un magnet minuscul care este liber să se deplaseze orizontal pe un pivot . Un capăt al punctelor de ace de busolă în direcția Nord și de punctul celălalt capăt în direcția sud .
Capătul unui magnet liber pivotante va indica întotdeauna în direcția nord - sud .
Capătul că punctele din nord este numit Polul Nord a magnetului și sfârșitul , care arată de Sud este numit Polul Sud al magnetului . Aceasta a fost dovedit de experimente care doresc polii magnetici se resping reciproc, în timp ce , spre deosebire de poli atrag reciproc .
câmpuri magnetice
Ce este un câmp magnetic ? Spațiul din jurul unui magnet , în care forța magnetică este exercitată , se numește un câmp magnetic . Dacă un magnet bară este plasat într- un astfel de câmp , ea va experimenta forțele magnetice . Cu toate acestea ,câmpul va continua să existe , chiar dacămagnetul este eliminat . Direcția câmpului magnetic într-un punct estedirecția forței rezultante care acționează asupra unui Polul Nord ipotetic aflat în acel punct .
Cum se creează un câmp magnetic ?
Atunci când fluxurile de curent într-o sârmă , un câmp magnetic este creat în jurul firului . Din aceasta a fost dedus că câmpurile magnetice sunt produse de miscarea sarcinilor electrice . Un câmp magnetic al unui magnet bară astfel rezultă din mișcarea de electroni incarcate negativ din magnet .
Linii magnetice de forță
La fel ca un câmp electric este descrisă prin tragere liniile electrice de forță , în același fel , un câmp magnetic este descrisă prin tragere liniile magnetice de forță . Atunci când un mic polul magnetic nord este plasat încâmpul magnetic creat de un magnet , ea va experimenta o forță . Și dacă Polul Nord este gratuit , se va muta sub influența câmpului magnetic . Calea trasată de o polul nord magnetic liber să se miște sub influența unui câmp magnetic se numește o linie magnetic de forță . Cu alte cuvinte , liniile magnetice de forță sunt liniile trasate într -un câmp magnetic de-a lungul care un pol magnetic nord -ar muta .
Direcția unei linii de forță magnetică în orice punct dădirecția forței magnetice pe un stâlp de nord plasat în acel punct . De la direcția de linie magnetice de forță este direcția forței pe un Polul Nord , astfel încât liniile magnetice de forță începe întotdeauna cu privire la N - pol de un magnet și se încheie pe S - pol al magnetului . Un compas magnetic mic atunci când sa mutat de-a lungul unei linii de forță se stabilește întotdeauna de-a lungul liniei de tangenta la ea . Deci , o linie trasată de la Polul Sud a busolei la polul nord indică direcția câmpului magnetic .
Proprietăți ale liniilor magnetice de forță
1 . Liniile magnetice de forță provin de la Polul Nord al unui magnet și se încheie la polul Sud .
2 . Liniile magnetice de forță se apropie unul de altul în apropierea polii unui magnet , dar acestea sunt larg separate la alte locuri .
3 . Liniile magnetice de forță nu se intersectează ( sau cruce ), unul pe altul .
4 . Când o busolă magnetică este plasat la diferite puncte de pe o linie magnetic de forță , ea se aliniază de-a lungul tangenta la linia de vigoare la acel moment .
Acestea sunt doar câteva dintre conceptele de bază ale magnetismului . Nu se poate înțelege , eventual, adâncimea și aprecia versatilitatea de magneți , fără a citi mai multe despre utilizările de magneți , pe pământ ca un magnet uriaș și electromagnetism , printre alte lucruri .
Conceptul din spatele produselor de sănătate magnetice este de a restabili un echilibru de sănătate cu câmpul magnetic din jurul individului,
Metro Aimante Produse de sănătate magnetice sunt echipate cu atât un pol pozitiv și negativ , care lucreaza pentru a contracara dezechilibrul creat de emisii provenite din aceste surse , și, astfel, reduce efectele nocive ale vieții moderne
   Frumusetea si puterea HIGH
 Magneții sunt o metoda naturala de ameliorarea durerii care a fost folosit de mii de ani
la nivel mondial de peste
100 de milioane de oameni
utilizare
Terapia magnetică pentru a ajuta la contracararea
Efectele stresului , scutirea de la dureri de spate , dureri de cap , migrene ,
Depresie usoara , dureri de insomnie , oboseala , artrita ,
Cot de tenis , nerv ,
Tunel carpian , astm , sciatica ,
Tensiunii arteriale , insomnie ,
Reumatism , dureri musculare , dureri de cap , tendinite , bursite , tenis de cot , picior și genunchi dureri de picior , fibromialgie , circulatie proasta si multe alte afectiuni .
 Magneții sunt de obicei utilizate pentru a ajuta oamenii sa dormi mai bine .
Magneții au fost folosite terapeutic de secole
Metro Aimante tehnologie avansată japoneză
Metro Aimante superioară magnetic de sanatate tehnologia de fabricație exportator de o gamă largă de produse
 Metro Aimante TM calitate produse de sănătate magnetice si bratari sunt vândute în întreaga lume în farmacie și alte ales din lets . Metro Aimante produse magnetice nu sunt vândute ca dispozitive medicale și nu ar trebui să fie utilizat pentru a înlocui tratamentul medical . Pentru o opinie profesională , vă rugăm să consultați un medic sau farmacist .
Praga Republica Cehă General Director : George Hagen

Metro Aimante producător magnetic tehnologie exportul de sănătate produse Trade & Centrul de Informare Praga Republica Cehă

Export - Europa , Germania , Elvetia , Franta , Belgia , Olanda , Danemarca Suedia , Norvegia , Finlanda , Italia , Spania , Grecia , România , Republica Cehă Slovenia , Rusia , Polonia , Ungaria , Bulgaria , Letonia , Turcia , Maroc , Elveția , Israel , Egipt , Iordania , India , Statele Unite ale Americii , Canada , Europa de Sud-
America, Africa de Sud , Africa de Nord , Orientul Mijlociu , Orientul Îndepărtat .

Întrebări tehnice și comerciale și vin de Metro Aimante

Contact :    + 420 776228992

Czech Republic


 


No comments:

Post a Comment