Monday, December 30, 2013

Metro Aimante Mágneses karkötő Health Technology




 Metro Aimante Mágneses karkötő Health Technology


A mágnes olyan objektum, amely a mágneses mezőt . Ez vonzza vas tárgyak, mint a darab vas, acél, nikkel és kobalt . A korai időkben , a görögök megjegyezte, hogy a természetben előforduló " mágnes " vonzott vas darab. Ettől a naptól kezdve kezdődött az út a felfedezés a mágnesek .
Ezek a napok mágnesek készülnek mesterségesen a különböző formájú és méretű függően azok használatát. Az egyik leggyakoribb mágnesek - a mágnes - egy hosszú, téglalap alakú sáv egységes keresztmetszetű hogy vonzza a darab vas tárgyakat. A mágneses iránytű is gyakran használják . Az iránytű egy apró mágnes , amely szabadon mozog vízszintesen a pivot . Egyik vége a tájoló tűje az északi irányba, és a másik végén pont a dél irányban.
A végén egy szabadon forgatható mágnes mindig pont az észak -déli irányban .
A végén, hogy pont az észak nevezik az Északi-sark a mágnes , és a végén, hogy pont délre hívják a Déli-sark a mágnes . Bebizonyosodott, a kísérleteket, amelyek , mint a mágneses pólusok taszítják egymást míg eltérően pólusok vonzzák egymást.
mágneses mezők
Mi az a mágneses mező ? A tér körül egy mágnes, amelyben a mágneses erő hat , az úgynevezett mágneses mezőt. Ha egy mágnes kerül ilyen területen, akkor tapasztalni mágneses erők. Azonban , a mező továbbra is fennállnak akkor is, ha a mágnest eltávolítják. Az irány a mágneses mező egy ponton az irányt az eredő erő hat a feltételezett Északi-sark elhelyezni ezen a ponton.
Hogyan készül a mágneses mező ?
Amikor áram folyik a vezetéken, a mágneses mező köré a vezetéket. Ebből is következik, hogy a mágneses mezők által a mozgás elektromos töltések . A mágneses mező egy mágnes rúd így következik a mozgás a negatív töltésű elektronok a mágnes .
Mágneses erővonalak
Csakúgy , mint egy elektromos mező által leírt rajz az elektromos erővonalak , ugyanolyan módon , a mágneses mező által leírt rajz a mágneses erővonalak . Amikor egy kis északi mágneses pólus kerül a mágneses mező egy mágnes , akkor tapasztalni erő. És ha az Északi-sark szabad, akkor mozog hatása alatt a mágneses mező . Az út egy észak vezethető mágneses pólus szabadon mozog hatása alatt a mágneses mező mágneses nevezzük erővonal . Más szóval, a mágneses erővonalak a húzott vonalak a mágneses mező , amely mentén a mágneses pólus északi lenne mozogni.
Az irány a mágneses erővonal bármikor megadja az irányt a mágneses erő egy Északi-sark helyezett ezen a ponton. Mivel az irányt a mágneses erővonal az erő irányának a Északi-sark , így a mágneses erővonalak mindig kezdődik az N - pólus egy mágnes , és vége az S - pólus a mágnes . Egy kis mágneses iránytű ha mozgatják egy olyan vonal mentén az erő mindig beállítja magát a vonal mentén érintőleges hozzá. Szóval, egy vonalat húzott a Déli-sark az iránytű , hogy az északi pólus jelzi az irányt a mágneses mező .
Tulajdonságai a mágneses erővonalak
1. . A mágneses erővonalak származik az Északi-sarktól a mágnes és a végén a Déli-sarkra .
2. . A mágneses erővonalak közelebb egymáshoz a sarkoknál egy mágnes , de széles körben külön máshol .
3. . A mágneses erővonalak nem metszik egymást (vagy kereszt) egymást .
4. . Ha a mágneses iránytű kerül különböző pontjain a mágneses erővonal , akkor igazítja magát mentén érinti a erővonal ezen a ponton .
Ez csak néhány alapvető fogalmak mágnesesség . Nem lehet esetleg felfogni a mélység és értékelik a sokoldalúságot mágnesek elolvasása nélkül többet a felhasználási mágnesek , a Föld , mint egy hatalmas mágnes és elektromágnesesség többek között.
A koncepció mögött mágneses egészségügyi termékek , hogy visszaállítsa az egészségügyi egyensúlyt a mágneses mező körül az egyes
Metro Aimante mágneses egészségügyi termékek vannak ellátva mind a pozitív és negatív pólus, amely azon dolgozik, hogy ellensúlyozza az egyensúly létre ezen forrásokból származó kibocsátások , és így csökkenti a káros hatásait a modern élet
   BEAUTY és nagy terhelhetőség
 Mágnesek egy természetes módszer a fájdalomcsillapítás , hogy már használják évezredek
világszerte több mint
100 millió ember
használat
Mágneses terápia , hogy segítsen ellensúlyozni a
A stressz hatásait, mentességet hátfájás, fejfájás, migrén ,
Enyhe depresszió , álmatlanság fájdalom, a fáradtság , ízületi gyulladás,
Teniszkönyök , megcsípte ideg ,
Carpalis alagút , asztma , isiász ,
A magas vérnyomás, álmatlanság,
Reuma , izomfájdalom, fejfájás , ínhüvelygyulladás, bursitis, teniszkönyök , láb- és térd láb fájdalom , fibromyalgia , rossz vérkeringés és sok más körülmények között.
 Mágnesek gyakran használják , hogy segítse az embereket aludni jobb .
Mágnesek óta használják terápiás évszázadok
Metro Aimante fejlett japán technológia
Metro Aimante kiváló mágneses egészségügyi technológia gyártását exportőre széles spektrumát termékek
 Metro Aimante TM magas minőségű mágneses egészségügyi termékek és karkötő értékesített világszerte Gyógyszertár és más választott ki lets . Metro Aimante mágneses termékek nem kerülnek értékesítésre , mint orvosi eszközök , és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Egy szakértői vélemény , kérjük, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez .
Prága Csehország General Manager: George Hagen

Metro Aimante gyártó mágneses technológia export egészségügyi termékek Kereskedelmi és Információs Központ Prága, Cseh Köztársaság

Export - Európa , Németország , Svájc, Franciaország, Belgium, Hollandia , Dánia Svédország , Norvégia, Finnország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Románia , Csehország Szlovénia , Oroszország, Lengyelország , Magyarország, Bulgária , Lettország, Törökország, Marokkó, Svájc , Izrael , Egyiptom, Jordánia , India , USA, Kanada, Dél -
Amerika, Dél - Afrika , Észak-Afrika , Közel - Kelet , Távol-Keleten.

  Metro Aimante



 

No comments:

Post a Comment