Sunday, December 29, 2013

Metro Aimante Magnetic Health armbånd Technology


Metro Aimante Magnetic Health armbånd Technology


En magnet er ethvert objekt, der har et magnetfelt . Det tiltrækker jernholdige genstande som stykker af jern, stål, nikkel og kobolt. I de tidlige dage , observerede grækerne , at den naturligt forekommende ' Lodestone ' tiltrak jern stykker . Fra den dag og fremefter begyndte rejsen ind opdagelsen af ​​magneter.
Disse dage magneter er lavet kunstigt i forskellige former og størrelser afhængig af deres anvendelse . En af de mest almindelige magneter - stangmagneten - er en lang , rektangulær bar ensartet tværsnit , der tiltrækker stykker af jernholdige genstande . Den magnetiske kompasnål er også almindeligt anvendt . Kompasnålen er en lille magnet , som er fri til at bevæge sig vandret på en pivot . Den ene ende af kompasnålen peger i retning mod nord og den anden ende peger i den sydlige retning.
Slutningen af ​​en frit drejelig magnet vil altid pege i den nord-sydgående retning .
Den ende, der peger i nord kaldes Nordpolen af magneten og den ende, der peger danske kaldes Sydpolen af magneten . Det er blevet bevist ved forsøg , der gerne magnetiske poler frastøder hinanden mens uens poler tiltrækker hinanden .
Magnetic Fields
Hvad er et magnetfelt ? Rummet omkring en magnet , hvor magnetisk kraft påføres , kaldes et magnetfelt . Hvis en bar magnet er placeret i et sådant område, vil det opleve magnetiske kræfter . Dog vil feltet fortsætte med at eksistere , selvom magneten fjernes . Retningen af ​​magnetfelt på et punkt er retningen af ​​den resulterende kraft, der virker på en hypotetisk nordpol placeret på det tidspunkt.
Hvordan et magnetfelt lavet?
Når strømmen i en ledning , et magnetfelt skabt omkring tråden . Fra dette er det blevet udledes, at magnetfelter er produceret af bevægelse af elektriske ladninger . Et magnetisk felt af en stangmagnet resulterer således fra bevægelsen af ​​negativt ladede elektroner i magneten .
Magnetiske kraftlinjer
Ligesom et elektrisk felt beskrives ved at trække de elektriske kraftlinier , på samme måde , er et magnetfelt beskrevet ved at trække de magnetiske kraftlinier . Når en lille nord magnetisk pol er placeret i det magnetiske felt skabt af en magnet , vil den opleve en kraft . Og hvis Nordpolen er fri , vil det bevæge sig under indflydelse af magnetfeltet . Stien spores af en nord magnetisk pol frit at bevæge sig under indflydelse af et magnetfelt kaldes en magnetisk kraftlinie . Med andre ord , er de magnetiske kraftlinier linjerne trukket i et magnetfelt langs hvilken en nord magnetisk pol ville flytte .
Retningen af ​​en magnetisk kraftlinje på noget tidspunkt giver retningen af ​​den magnetiske kraft på en nordpol placeret på det tidspunkt. Da retningen af ​​magnetiske kraftlinje er retningen af ​​kraft på en nordpol , så de magnetiske kraftlinier altid begynder på N - pol af en magnet og ende på S- pol af magneten . En lille magnetisk kompas , når de flyttes langs en linje af magt altid sætter sig langs linjen tangerer det. Så en linje fra Sydpolen af kompasset til sin Nordpolen angiver retningen af det magnetiske felt .
Egenskaber af de magnetiske kraftlinier
1. . De magnetiske kraftlinier stammer fra Nordpolen af en magnet og afslutning på sin Sydpolen .
2. . De magnetiske kraftlinier kommer tættere på hinanden nær polerne af en magnet , men de er vidt adskilte på andre steder .
3. . De magnetiske kraftlinier ikke skærer hinanden ( eller kryds) hinanden .
4. . Når et magnetisk kompas er placeret på forskellige punkter på en magnetisk kraftlinje , det tilpasser sig langs tangenten til den linje af kraft på det tidspunkt.
Disse er blot nogle af de grundlæggende begreber i magnetisme. Man kan umuligt forstå dybden og værdsætter den alsidighed af magneter uden at læse mere om brugen af ​​magneter, Jorden som en kæmpe magnet og elektromagnetisme blandt andre ting.
Konceptet bag magnetiske helseprodukter er at genoprette en sundheds balance af magnetfeltet omkring den enkelte
Metro Aimante magnetiske Sundhed produkter er udstyret med både en positiv og negativ pol der arbejder for at modvirke ubalance skabt af emissioner fra disse kilder , og dermed reducere de skadelige virkninger af moderne livsstil
   SKØNHED OG HIGH POWER
 Magneter er en naturlig metode til smertelindring der har været anvendt i tusinder af år
Worldwide løbet
100 millioner mennesker
Brug
Magnetisk terapi til at hjælpe imødegå
Effekter af stress , relief af rygsmerter , hovedpine, migræne,
Mild depression , søvnløshed smerte, træthed , gigt ,
Tennis albue, klemt nerve ,
Karpaltunnel , astma, iskias,
Højt blodtryk, søvnløshed,
Gigt, muskelsmerter , hovedpine, senebetændelse , bursitis, tennisalbue , ben & knæ mund smerter , fibromyalgi, dårlig cirkulation og mange andre forhold.
 Magneter er almindeligt anvendt til at hjælpe folk sove bedre.
Magneter har været anvendt terapeutisk i århundreder
Metro Aimante avancerede japansk teknologi
Metro Aimante overlegen magnetisk sundhedsteknologi fremstilling eksportør af et bredt spektrum af produkter
 Metro Aimante TM høj kvalitet magnetiske helseprodukter og armbånd sælges over hele verden i Apotek og andre valgt ud lader. Metro Aimante magnetiske produkter sælges ikke som medicinsk udstyr og bør ikke anvendes til at erstatte medicinsk behandling . For en professionel mening , skal du kontakte en læge eller farmaceut.
Prag Tjekkiet General Manager: George Hagen

Metro Aimante producent magnetisk teknologi eksport helseprodukter Trade & Information Centre Prag Tjekkiet

Export - Europe, Tyskland, Suisse , Frankrig, Belgien , Holland, Danmark Sverige, Norge , Finland, Italien, Spanien, Grækenland, Rumænien , Tjekkiet Slovenien , Rusland, Polen, Ungarn, Bulgarien, Letland , Tyrkiet , Marokko, Schweiz , Israel , Egypten , Jordan, Indien, USA, Canada, Syd-
Amerika, Sydafrika , Nordafrika, Mellemøsten, Fjernøsten.

Teknisk og handel undersøgelse  

info@nehasim.com

No comments:

Post a Comment