Thursday, December 19, 2013

Metro Aimante Magnetic Health rannekoru Technology


 Metro Aimante Magnetic Health rannekoru Technology


Magneetti on mikä tahansa esine, joka on magneettikenttä . Se houkuttelee rauta esineitä, kuten kappaletta rautaa , terästä , nikkeliä ja kobolttia . Alkuaikoina ,kreikkalaiset havaittu , ettäluonnossa esiintyvä " magneetti " herätti rautaa kappaletta . Tuosta päivästä lähtien alkoimatkalöytö magneetteja .
Nykyään magneetit ovat valmistettu keinotekoisesti eri muotoisia ja kokoisia riippuen niiden käyttöä . Yksi yleisimmistä magneetit -sauvamagneettiin - onpitkä , suorakulmainen tanko poikkileikkaus , joka houkuttelee kappaletta rautapitoisten esineiden . Magneettinen kompassi neula on myös yleisesti käytetty . Kompassin neula onpieni magneetti , joka on vapaa liikkumaan vaakasuoraanpivot . Toinen pää kompassin neula osoittaa Pohjois- suuntaan ja toinen pää pistettäEtelä suuntaan .
Lopussavapaasti kääntää magneetti aina osoittaa Pohjois -eteläsuunnassa .
Lopussa , että kohtiaPohjois kutsutaanpohjoisnavalle magneetin jalopussa joka osoittaa Etelä kutsutaanetelänavanmagneetti. Se on todistettu kokeita, jotka vastaavat magneettiset navat hylkivät toisiaan ottaa huomioon, että toisin kuin navat vetävät toisiaan puoleensa .
Magnetic Fields
Mikä onmagneettikenttä ? Ympäröivään tilaanmagneetin , jossa magneettinen voima kohdistuu , on nimeltäänmagneettikentän . Jossauvamagneetti sijoitetaan tällaisella alalla , se kokee magneettiset voimat . Kuitenkinalalla on edelleen olemassa , vaikkamagneetti on poistettu . Suuntaan magneettikentänpiste on suunta tuloksena voimahypoteettinen pohjoisnavan sijoitettu tässä vaiheessa .
Mitenmagneettikentän ?
Kun virta kulkeejohtimen ,magneettikenttä luodaan kaapelin ympärille . Tästä on pääteltävissä , että magneettikenttä tuotetaan liikkeen sähkövaraukset . Magneettikenttä sauvamagneettiin siten seurausta liikkeestä negatiivisesti varautuneet elektronit magneetti .
Magneettinen voimaviivat
Aivan kutensähkö- kenttä on kuvattu piirtämälläsähköjohtojen voima , samalla tavalla ,magneettikenttä on kuvattu piirtämällämagneettiset voimaviivat . Kunpieni pohjoinen magneettinen napa on sijoitettutuottaman magneettikentänmagneetti , se kokeevoima . Ja josPohjoisnapa on ilmainen , se siirtyy vaikutuksen alaisena magneettikentän . Polku jäljittääPohjois magneettinen napa vapaa liikkumaan vaikutuksen alaisenamagneettikentän kutsutaanmagneettinen linja voima. Toisin sanoen ,magneettiset voimaviivat ovatviivat piirretäänmagneettikentän , jota pitkinpohjoiseen magneettinen napa voisi liikkua .
Suuntaanmagneettinen linja voima missään vaiheessa antaa suuntaan magneettinen voima onpohjoisnapa sijoitettu tässä vaiheessa . Koskasuuntaan magneettinen linja voima onsuunta voimaanNorth Pole , jotenmagneettinen voimaviivat aina alkaaN - napamagneetti ja päättyyS - napaanmagneetti. Pieni magneettinen kompassi , kun kulkivoimaviivan aina asettaa itselleen pitkinlinjaa sivuaa sitä . Joten ,linjaan pisteestäetelänavankompassin sen pohjoisnavalle osoittaa suunnanmagneettikentän .
Ominaisuudetmagneettinen voimaviivat
1. . Magneettinen voimaviivat peräisinpohjoisnapamagneetti ja päättyy sen etelänavalle .
2 . Magneettiset voimaviivat tulevat lähemmäksi toisiaan lähellä napojenmagneetti , mutta ne ovat hyvin etäällä toisistaan ​​muissa paikoissa .
3 . Magneettinen voimalinjat eivät leikkaa ( tai cross ) toisiinsa .
4 . Kunmagneettinen kompassi on sijoitettu eri kohtiinmagneettinen linja voima , se myötäilee pitkin tangenttivoimaviivan tässä vaiheessa .
Nämä ovat vain joitakinperuskäsitteet magnetismi . Yksi voi mitenkään ymmärtääsyvyyttä ja arvostavatmonipuolisuutta magneetit lukematta lisääkäyttötapoja magneetteja ,Maan valtava magneetti ja sähkömagnetismi muun muassa.
Käsitteen takana magneettinen terveydenhuollon tuotteet on palauttaaterveyttä tasapainomagneettikentänyksittäisten
Metro Aimante magneettinen terveydenhuollon tuotteet on varustettu sekäpositiivinen ja negatiivinen napa , joka toimii vastapainoksiepätasapainotilanteiden päästöjen näistä lähteistä , ja siten vähentäähaitallisia vaikutuksia nykyelämän
   KAUNEUS JA SUURITEHOINEN
 Magneetit ovatluonnollinen tapa kivunlievitystä, joka on käytetty tuhansia vuosia
maailmanlaajuisesti yli
100 miljoonaa ihmistä
käyttää
Magneettinen hoito auttaa torjumaan
Stressin vaikutuksia , helpotusta selkäkipu , päänsärky , migreeni ,
Lievä masennus , unettomuus , väsymys , niveltulehdus,
Tenniskyynärpää , puristuksiin hermo ,
Rannekanavaoireyhtymän , astma , iskias ,
Korkea verenpaine , unettomuus ,
Reumatismi , lihaskipua , päänsärkyä , jännetulehdus , bursiitti , tenniskyynärpää , jalka -ja polvi jalka kipu , fibromyalgia , verenkiertohäiriöitä ja monia muita ehtoja .
 Magneetit käytetään yleisesti auttaa ihmisiä nukkumaan paremmin .
Magneetit on käytetty terapeuttisesti vuosisatojen
Metro Aimante kehittynyt japanilainen tekniikka
Metro Aimante ylivoimainen magneettinen terveydenhuollon teknologian valmistus viejämonenlaisia ​​tuotteita
 Metro Aimante TM korkealaatuisia magneettinen terveydenhuollon tuotteet ja rannerenkaita myydään maailmanlaajuisesti farmasian ja muiden valinnut Lets. Metro Aimante Magnetic Products joita ei myydä lääkinnällisiä laitteita eikä sitä pitäisi käyttää korvaamaan lääkehoidolla . Jottaammatillinen mielipide , ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin .
Praha Tšekki General Manager : George Hagen

Metro Aimante valmistaja magneettinen teknologian vienti terveydenhuollon tuotteet Trade & Information Centre Praha Tšekki

Vienti - Eurooppa , Saksa , Suisse , Ranska , Belgia , Hollanti , Tanska Ruotsi , Norja , Suomi , Italia , Espanja , Kreikka , Romania , Tsekki Slovenia , Venäjä , Puola, Unkari , Bulgaria , Latvia , Turkki , Marokko , Sveitsi, Israel , Egypti , Jordania , Intia , USA , Kanada , Etelä -
Amerikassa , Etelä - Afrikka , Pohjois-Afrikka , Lähi - idässä, Kaukoidässä .

   Metro Aimante



 

No comments:

Post a Comment